Reviews

  Geen reviews | Schrijf review

Auto’s Vereecke – Duitse gründlichkeit tegen scherpe prijzen!

Specialiteit: Duitse merken

Met meer dan 52 jaar ervaring op de teller, is Auto’s Vereecke een doorgewinterde autohandelaar. Met veel kennis van zaken en een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. U vindt er personenwagens, bestel- en vrachtwagens, zowel nieuw als tweedehands. Vooral van topmerken als Mercedes, Volkswagen, BMW en Audi – voor jarenlang en zorgeloos rijplezier. We verhuren trouwens ook personenwagens, minibussen en bestelwagens. En we bieden publiciteitsruimte op een led-scherm van 3 bij 1,6 meter, dat we op strategische plaatsen in Aalter opstellen.

 

Tweedehands met eersteklasgarantie

Bij Auto’s Vereecke koopt u zonder kopzorgen:

  • We onderwerpen de wagens aan strenge selecties en controles.
  • Deskundige monteurs kijken de voertuigen grondig na vóór de technische keuring.
  • De Car-Pass staat garant voor de juiste kilometerstand.
  • U geniet de originele fabriekswaarborg, of minstens de wettelijke waarborg van één jaar.

 

Onderhoud alle merken

Ook voor het onderhoud van uw wagen – ongeacht het merk – kunt u bij ons terecht. Uw voertuig is in de bekwame handen van ervaren automonteurs. En onze werkplaats is uitgerust met de nieuwste diagnosetoestellen. Zo vinden we sneller eventuele defecten. Is uw voertuig onmisbaar? Dan huurt u gewoon een vervangwagen. Zo blijft u altijd mobiel.

 

Perfecte poetsbeurt

Wilt u uw auto een intensieve schoonmaakbeurt geven? Dan móét u onze wasinstallatie van Wash Tec proberen. Die reinigt zacht op de gevoelige plekken, en met hoge druk op plaatsen die tegen een stootje kunnen. Het neusje van de zalm? De wasproducten van Dr. Stöcker. Die geven een schitterende glans, beschermen de lak tegen vuil en werken zelfs kleine beschadigingen weg. Zo lijkt uw wagen met elke poetsbeurt jonger.

 

Benieuwd naar onze auto’s en diensten? Spring (of rij) gerust eens binnen!